torsdag den 31. oktober 2013

"Thor: The Dark World": Tom Hiddlestons gyldne øjeblikke

Da Empire Magazine i en nylig afstemning lod sine læsere afgøre, hvem tidens mest sexede mandlige skuespiller var, kom 32-årige Tom Hiddleston ind på en suveræn andenplads, kun overgået af ham den anden høje, højtuddannede og højst talentfulde engelske gentleman, som alle går gaga over i øjeblikket.

Tom Hiddleston

Jeg har (endnu) ikke hilst på Benedict Cumberbatch, afstemningens nr. 1, men mine to møder med Tom Hiddleston i London (på junkets for "Thor" og "The Avengers") har bekræftet mit indtryk af, at Marvel-filmenes Loke privat er mindst lige så intelligent, veltalende, høflig, behagelig, imødekommende, sjov og ubesværet charmerende, som hans fans, the Hiddlestoners, forestiller sig. Og så er han forresten også rigtig god til det der skuespilleri.

> Se mit interview med Tom Hiddleston ("Thor") fra DR's Troldspejlet
> Tom Hiddleston om kostumerne i "The Avengers"

På mange måder minder Tom Hiddleston om et andet af tidens "intelligente sexsymboler" fra Storbritannien, Michael Fassbender. Begge synes altid at more sig gevaldigt, hvad enten de giver interviews, indspiller film eller hilser på deres fans ved den røde løber. Deres afslappede attitude er forfriskende ukrukket, og manglen på selvhøjtidelighed bidrager i høj grad til de herrers sympatiske fremtoning. Endelig er såvel 'Fassy' som 'Hiddles' fra naturens hånd udstyret med attraktive, vandblå øjne og et vindende gavtyvesmil, der snildt kan antænde et mancrush eller to.

Og så er han gudhjælpemig også UNICEF-ambassadør og god mod børn. Foto fra Tom Hiddlestons Twitter-profil

Fra i dag kan Tom Hiddleston igen opleves på det store lærred, når han gentager sin succesrolle som Loke i "Thor: The Dark World". I den anledning får du her syv af Hiddlestons Greatest Hits fra YouTube.

1) Tom Hiddleston kan danse, som om hans liv afhang af det. Ved en offentlig optræden i Korea blev han spurgt: "Hvilken legemsdel er du mest stolt af?" Han valgte at svare: "Mine fødder" - og det svar forpligtede til en demonstration. Sam Rockwell og Romain Duris, watch out!> Den fulde historie bag Hiddlestons dans

2) Det er næsten rørende, hvor meget Tom Hiddleston tydeligvis nyder at spille over for Cookie Monster fra Jim Hensons legendariske børne-tv-serie "Sesame Street". Her belærer Hiddleston den forslugne hånddukke om værdien af behovsudsættelse:3) Hvem elsker ikke skuespillere, der laver imitationer af andre stjerner? Siden barnsben har Tom Hiddleston lavet tegnefilmstemmer for sin egen fornøjelses skyld. I denne montage viser han sit register ved at efterligne Alan Rickman, Owen Wilson, en velociraptor, Chris Evans, Orson Welles, Samuel L. Jackson og hesten fra "War Horse"!4) Vi tager lige én mere: Tom Hiddleston som Owen Wilson som Loke i "The Avengers"!5) Tom Hiddleston er så høvisk, at hans bedste bud på en beskidt vittighed næppe vil kunne give en nonne blussende kinder. Hør selv:6) Mere Muppet-love. Tom Hiddleston deler et ømt øjeblik med Miss Piggy (som han i øvrigt spiller sammen med i den kommende "Muppets Most Wanted"):7) Og så lige en lummer godnatbid til damerne:> Følg Tom Hiddleston på Twitter
> Mere om mit møde med Hiddleston, Branagh og holdet bag "Thor"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar