mandag den 20. februar 2012

Klar til Oscar 2012: Podcast og konkurrence!

Bries Blog-O-Rama præsenterer Oscar-opvarmning med triviaquiz på Facebook – vind fribilletter til "Shame"!

Så er der mindre end en uge, til alle vi glade filmnørder trodser tidszonetyranniet og holder øjnene åbne en hel nat for at følge livetransmissionen af The 84th Annual Academy Awards - på dansk Oscar-uddelingen 2012. I vores del af verden er klokken kl. 02:30 mandag morgen, når værten, Billy Crystal, byder velkommen til festen i L.A. Nogle af os kan heldigvis tage fri den 27. februar ...


Ligesom sidste år vil jeg på Oscar-natten være at finde i festligt lag hos Filmnørdens Hjørne. Vanen tro følger Casper I. Christensen & Co. slagets gang på skærmen med champagne på bordet og en mikrofon i hånden. Efter en minimal redigering bliver Filmnørdens Oscar-podcast lagt online samme mandag til fri fornøjelse for alle.

Modsat sidste år er jeg også at høre i den dugfriske Oscar-opvarmingspodcast, som Filmnørden netop har lagt på Hjørnet. Med en spilletid på tre timer og 26 minutter når vores gennemgang af årets nominerede lige akkurat at slå sidste års rekordlange opvarmning. Episk er ikke ordet!

Hør Oscar-opvarmningen 2012 her:> Oscar-opvarmning 2012 på filmnoerden.com


Og så kommer vi til præsentationen af Oscar-quizzen!

Omkring 3:15-mærket i Filmnørdens Oscar-opvarmningspodcast reklamerer jeg for en lille daglig Oscar-triviakonkurrence, som jeg har valgt at køre på Blog-O-Ramas Facebook-side.

I ugen op til Oscar-uddelingen vil jeg med løs hånd dele ud af mere eller mindre obskure Oscar-triviaspørgsmål på Facebook. Og der er oven i købet præmier til de to af jer, som flest gange er hurtigst på aftrækkeren med de rigtige svar. Altså:

1) svar først og
2) svar rigtigt
3) på flest spørgsmål i løbet af konkurrencen.*

*Ved pointlighed vil der blive trukket lod om vinderne.

De heldige vindere vil blive belønnet med fribilletter til en af de film, som er blevet skammeligt forbigået af Oscar-akademiet i år: Steve McQueens "Shame" med en formidabel Michael Fassbender i hovedrollen.Spørgsmålene vil som nævnt kun være at finde på Facebook-siden for Bries Blog-O-Rama, hvor vinderne kåres på Oscarnatten.

OPDATERING: Tillykke til Niels Søndergaard og Andreas Muurholm Dam, der begge vandt fribilletter til "Shame" i Oscarquizzen!Bries Oscar-indlæg fra 2011:

> Gåden om James Franco
> Klar til Oscar 2011: Mens vi venter
> Klar til Oscar 2011: Helena Bonham Carter

Filmnørdens Hjørnes Oscar-podcasts fra 2011:

> Filmnørdens Oscar-opvarmning 2011
> Filmnørdens Oscar-reportage 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar