Foredrag: Otto Leisner - tv-monopolets gentleman

H.O.P.L.A. og krobal. På med pilen, Palle. 
Kvit eller dobbelt. Pladeparade med pibe og vandede vitser.
Otto Leisner leverede alt dette og meget mere i de 40 år, han spredte lune og humør med sine radio- og tv-programmer.


I monopoltidens Danmark stod den pæne Leisner egenhændigt for det uforpligtende, det lattermilde og det legende. Men hans ”harmløse pop” gjorde ham samtidig til skydeskive for tidens meningsdannere, der anså den glatte showmand som en trussel mod kulturen.

”Otto Leisner - tv-monopolets gentleman” fortæller muntert og nostalgisk om manden, der hele sit liv kæmpede for at skabe respekt omkring folkeligheden. Foredraget byder på gensyn med klassiske Leisner-øjeblikke fra tv, mens sjældent arkivmateriale viser mere ukendte sider af hans lange liv.

Brian Iskov er forfatter, journalist og barn af monopolæraen. Som ophavsmand til biografien ”Otto Leisner – tv-monopolets gentleman” (DR Multimedie, 2009) fik han eksklusiv adgang til enkefru Ruth Leisners 75 scrapbøger, som dækker hele Otto Leisners karriere fra 1945 til 2001.Anbefaling fra Ordrup Bibliotek, november 2021:
"Vi på Ordrup Bibliotek takker med klap og stående bifald for en fantastisk formiddag og en dygtig, kompetent, vidende og altid engagerende foredragsholder!"

Foredrag: OTTO LEISNER – TV-MONOPOLETS GENTLEMAN

Pris for arrangører (NY PRIS PR. 1.12.2021): 5.000 kr. (plus transport uden for Københavnsområdet).
Varighed: ca. 60-70 minutter.
Foredragssalen bedes stille tv (eller projektor) med HDMI-indgang til rådighed.

Booking: brie [SNABEL-A] brygge [PUNKTUM] dk eller tlf. +45 5190 2612.