søndag den 5. december 2010

Troldspejlsbogens julekalender 5: Berømte gæster

< 4. december: Andreas Nederland om Troldspejlets korte liv som månedsblad

I DAG: Jakob Stegelmann om sine møder med stjernerne

Som man kan læse i Den Store Troldspejlsbog, har Jakob Stegelmann gennem årene været så heldig at møde nogle af sine største helte i programmet.

"George Lucas, Christopher Lee, John Lasseter og Roy Disney – de her gudelignende personer, som man skal prøve at stille fem intelligente spørgsmål på de fire minutter, man har fået til rådighed for interviewet," fortæller Jakob Stegelmann.

> Se Troldspejlets interview med Christopher Lee

Troldspejlet møder George Lucas (2002) | framegrab

Desværre har Jakob Stegelmann også erfaret, at nogle stjerner viser sig at være ret uinteressante, når man møder dem ansigt til ansigt:

"Filmstjerner er tit skuffende at møde. Da kan man godt tænke, 'Hold da op, er Robin Williams ikke sjovere?' Og sådan en som Ben Stiller, der er meget bevidst om sig selv og meget nervøs, kender jo ikke Troldspejlet."

"Til gengæld blev det sindssygt sjovt at snakke med Hank Azaria, som var med i ”Nat på museet 2” og lægger stemme til Moe i ”Simpsons”. Han kan lide computerspil og opdagede hurtigt, at jeg også elskede gamle Warner Bros.-tegnefilm. 'You're a nerd like me, you'll understand this,' sagde han, og jeg tænkte, 'Ja! Tak for dét'."

Troldspejlet møder Hank Azaria (2009) | framegrab

"Det var også skægt at møde lille Macaulay Culkin tilbage i 1992, som havde prøvet at spille sig selv i et, i øvrigt rædselsfuldt, 'Home Alone 2'-spil til Sega. Men det er jo efterhånden mange år siden."

Troldspejlet møder Macaulay Culkin (1992) | framegrab

> 6. december: Vind Troldspejlsbogen – og få den signeret!

> Bliv ven med Troldspejlsbogen på Facebook

Ingen kommentarer:

Send en kommentar